Cariera ta @LANCO

Te așteptăm în echipa noastră!

Misiunea noastră este să creăm un viitor mai sigur și să oferim speranță tuturor clienților, utilizatorilor finali, comunităților în care activăm, mediului înconjurător și colegilor noștri. Ne angajăm atingem excelența și ne îmbunătățim continuu în tot ceea ce facem. Credem în învățarea continuă, pe parcursul întregii vieți. Suntem curioși, curajoși și în continuă schimbare.

AFLĂ MAI JOS CARE SUNT POSTURILE DISPONIBILE

Operator sudură PVC

În calitate de operator la mașina de sudat, veți fi responsabil de pregătirea echipamentelor tehnologice de sudură, executarea operațiilor de sudat, controlul calității dar și altele.

Află aici mai multe detalii despre post și beneficii.

Operator CNC

Responsabilitățile tale în calitate de operator CNC cuprind realizarea produselor conform cerințelor și specificațiilor tehnice, operarea și prelucrarea confecțiilor metalice la utilajele: CNC, fierăstrău, mașină de găurit, pistol de nituit, mașină de legat furtune, masină de îndoit, polizor, mașină de ambutisat.

Află aici mai multe detalii despre post și beneficii.

Lucrător necalificat în industria confecțiilor

Pe acest post va trebui sa execuți la timp și corect sarcinile din producție, să participi în procesul de finisare a produselor confecționate/sudate/tăiate să predai corect produsele și să te asiguri de întreținerea utilajelor și a echipamentelor tehnologice.

Află aici mai multe detalii despre post și beneficii.

Operator confectioner industrial

Ocupând acest post, vei avea următoarele responsabilități: pregătirea și executarea operațiilor de confecționare, finisarea produslor și controlul calității acestora, predarea produselor și întreținerea utilajelor de confecționare.

Află aici mai multe detalii despre post și beneficii.

Operator depozit

Ocupând acest post, vei avea următoarele responsabilități:verificarea produselor recepționate, participarea la descarcări/încărcări și livrări de marfă, ajutarea la ambalarea produselor, menținerea curățeniei și ordinii în depozit.

Află aici mai multe detalii despre post și beneficii.

Master Data Management Specialist

You’ll have the freedom to find new ways to help us prepare for the future. You'll have the opportunity to work with a great team of experts committed with know-how and innovative strenght and many more.

Find more about this job and apply here!

Nu ai găsit postul potrivit pentru tine?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa hr@lanco.ro sau suna-ne la numărul de telefon 0728 928 422.

Noutăți