DESPRE NOI

LANCO

70 de ani de experiență

Încă de la începuturile ei, în anul 1953, marca LANCO reprezintă progresul și investițiile în cercetare. De la primele corturi de camping, în 1953, până la structuri din oțel și corturi gonflabile în anii 1960, sisteme de decontaminare în anii 90 și bărci de salvare în urmă cu 20 de ani - echipa de proiectare a LANCO a fost mereu implicată în dezvoltarea produselor noastre.

LANCO este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai importanți producători de soluții complet integrate și rapid implementabile incluzând corturi de mari dimensiuni, generatoare electrice, sisteme de ventilație și climatizare, dispozitive de filtrare a aerului, rezervoare flexibile etc., toate produse în Uniunea Europeană și în uz în lumea întreagă la clienți din domeniul apărării, organizații și agenții civile, guvernamentale sau internaționale, precum și la clienți comerciali.

De-a lungul timpului, portofoliul nostru s-a extins și include corturile profesionale de mari dimensiuni, sistemele de decontaminare și ambarcațiunile gonflabile de salvare, precum și sistemele de protecție colectivă NBRC.

Cortul LANCO SG este un clasic. Cu o structură din aluminiu de 40 mm impresionează prin structura simplă și durabilitate. Asamblarea simplă și stabilitatea oferită pot îndeplini cele mai dificile misiuni. Acesta este un cort pe care îl putem fabrica în mai multe variante, cu utilități diverse, cum ar fi cazare sau cort medical, cu suprafețe cuprinse între 12-59 mp.

Când orice secundă contează, este timpul pentru corturile gonflabile de salvare. În maximum 2 minute per cort, se poate configura un întreg oraș de corturi pentru primă intervenție folosind fie aer comprimat, fie o suflantă electrică. O altă caracteristică pentru acest grup de produse este montarea simplă cu un minimum de resursă umană necesară. Acest lucru le permite lucrătorilor din prima linie să se ocupe de situația de urgență propriu-zisă.

Acestea sunt doar câteva exemple din gama noastră de produse. Din oferta noastră fac parte și rezervoarele flexibile sau corturile produse pe baza unor specificații speciale. Vă rugăm să ne contactați ori de câte ori aveți nevoie de o soluție personalizată.


 

ISO 9001 - Managementul Calității

LANCO este certificată ISO 9001:2015 cu privire la toată gama de activități de dezvoltare, fabricare și vânzare a corturilor cu schelet de aluminiu, schelet din oțel și schelet gonflabil, confecționarea produselor din materiale textile tehnice, sisteme de decontaminare și a cărucioarelor de transport. 

Certificat TUV

ISO 14001 - Management de Mediu

LANCO este certificată ISO 14001:2015 cu privire la toată gama de activități de dezvoltare, fabricare și vânzare a corturilor cu schelet din aluminiu, schelet din oțel și schelet gonflabil, confecționarea produselor din materiale textile tehnice, sisteme de decontaminare și a cărucioarelor de transport. Aici puteți consulta Certificatul ISO 14001 obținut, precum și Declarația de politică de mediu a LANCO Group.

La solicitare, se poate pune la dispoziție Declarația domeniului de aplicare al sistemului de management de mediu.

ISO 45001 -Sănătate și siguranță

LANCO este certificată ISO 45001:2018 cu privire la toată gama de activități de dezvoltare, fabricare și vânzare a corturilor cu schelet din aluminiu, schelet din oțel și schelet gonflabil, confecționarea produselor din materiale textile tehnice, sisteme de decontaminare și a cărucioarelor de transport. Aici puteți consulta Certificatul ISO 45001 obținut, precum și Politica Grupului LANCO privind sistemul de management al sănătății și securității la locul de muncă.


 

Produse LANCO în uz în întreaga lume

În calitate de furnizor pentru numeroase organizații internaționale de sprjin, forțe NATO, precum și alte forțe armate, unități de pompieri și protecție civilă din întreaga lume, produsele noastre și-au dovedit valoarea în acțiune de zeci de ani.

Galerie Foto