Girl Power in Action: Noi promovări în cadrul Grupului

Girl Power in Action: Noi promovări în cadrul Grupului

Suntem adepții diversității și ai incluziunii atunci când vine vorba despre inovare și succes. Suntem încântați să împărtășim cu voi o realizare importantă, care evidențiază angajamentul nostru neclintit față de promovarea unei culturi de lucru extraordinare - promovarea și angajarea a trei femei remarcabile în poziții de conducere.

Susținem diversitatea și recunoaștem valoarea incredibilă pe care perspectivele și experiențele diverse o aduc organizației noastre. Aceste promovări nu se rezumă doar la realizări individuale, ci reprezintă o dovadă clară a progreselor pe care le facem în promovarea diversității de gen la locul de muncă.

Pe măsură ce prezentăm cu mândrie realizările colegelor noastre, sperăm ca poveștile lor să vă inspire și să vă motiveze.

FEDERICA GRUGNI - DIRECTOR DE VÂNZĂRI PENTRU ITALIA, SPANIA, PORTUGAL ȘI GRECIA:

Federica Grugni, fostul nostru Reprezentant Comercial pentru Italia, a fost promovată în funcția de Director de Vânzări pentru Italia, Spania, Portugalia și Grecia. Cu abilitățile sale excepționale de conducere și experiența sa bogată în strategii de vânzări, Federica va supraveghea acum un teritoriu extins, stimulând dezvoltarea și succesul clienților pe mai multe piețe.

Sunt încântată să îmi asum acest nou rol de director de vânzări pentru Italia, Spania, Portugalia și Grecia. În LANCO, cultura organizațională și orientarea spre rezultate au fost dintotdeauna cheia succesului nostru. Este inspirațional să faci parte dintr-o organizație care prețuiește talentul, munca și dedicarea mai presus de orice. Preluând această poziție de conducere, mă dedic să promovez un mediu de lucru colaborativ în care fiecare membru al echipei poate prospera și contribui cu perspectivele sale unice. Împreună, vom explora noi teritorii și vom crea parteneriate de durată, menținând pasiunea față de clienți, care ne definește.

LIANA PRISĂCARIU - CHIEF PEOPLE OFFICER:

Suntem încântați să-i urăm bun venit Lianei Prisăcariu în calitate de Chief People Officer. Cu o experiență bogată în valorificarea talentelor și în promovarea unei culturi de lucru dinamice, Liana va conduce echipa de Resurse Umane spre crearea unui loc de muncă care să îi permită fiecărui angajat să se dezvolte, asigurându-se că oamenii rămân în centrul succesului nostru.

Sunt încântată să mă alătur echipei LANCO Group în calitate de Chief People Officer. Din momentul în care am început să lucrez în companie, am simțit căldura și angajamentul autentic față de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor. Valoarea noastră principală, aceea de a fi "învățăcei, nu atotștiutori", rezonează foarte bine cu mine. Aștept cu nerăbdare să încurajez o cultură în care învățarea continuă și dezvoltarea personală și profesională se află în centrul succesului nostru. Obiectivul meu este să mă asigur că fiecare membru al echipei se simte apreciat, sprijinit și încurajat să își valorifice întregul potențial, pe măsură ce îmbrățișăm simplitatea și claritatea în tot ceea ce facem. Împreună, vom continua să dezvoltăm un loc de muncă care să întruchipeze valorile noastre de încredere, transparență și responsabilitate, conducându-ne spre realizări tot mai mari.

Aflați mai multe despre Liana din profilul ei de angajat aici.

RAMONA VOIVODA - GROUP CHIEF MARKETING OFFICER ȘI VICEPREȘEDINTE VÂNZĂRI (FILIALA DIN SUA):

Sărbătorim realizările excepționale ale Ramonei Voivoda, fosta noastră directoare de marketing, care preia o dublă responsabilitate. Strategiile inovatoare de marketing ale Ramonei și dedicarea sa au condus-o să devină Chief Marketing Officer al Grupului. În plus, ea va ocupa funcția de vicepreședinte de vânzări pentru filiala noastră din SUA, conducând atât eforturile de marketing, cât și pe cele de vânzări spre noi performanțe.

Este o onoare să fiu promovată la funcția de Group Chief Marketing Officer și să preiau funcția de vicepreședinte de vânzări pentru filiala noastră din SUA, LANCO North America Corporation. În cadrul Grupului, suntem pasionați de depășirea normelor și de atingerea excelenței, iar eu sunt încântată să îmi asum acest dublu rol. Accentul pus de compania noastră pe simplitate și pe înțelegerea nevoilor clienților noștri rezonează profund cu mine, deoarece ne străduim să oferim soluții eficiente și personalizate fiecărui client. Pe măsură ce preiau aceste poziții de conducere, mă angajez să susțin valorile noastre bazate pe încredere și servicii oferite din inimă. Vom continua să ne ascultăm cu atenție clienții, să ne adaptăm cerințelor acestora și să construim relații puternice care să asigure succesul reciproc. Împreună, vom depăși limitele inovației și vom lăsa un impact de durată, promovând o cultură în care toată lumea se poate dezvolta, poate avea succes și poate fi mândră că face parte din această echipă dinamică.

Aflați mai multe despre Ramona din profilul ei de angajat aici.

Promovările noastre se bazează exclusiv pe merite, rezultate și muncă. Calitatea ideilor, dedicarea și expertiza sunt cele care îi propulsează pe oameni în cariera lor, nu atributele superficiale. Credem că perspectivele diverse ne îmbogățesc procesul de luare a deciziilor, ne permit să ne înțelegem și să ne servim mai bine clienții și ne sporesc capacitatea de a ne adapta și de a inova într-o lume în continuă schimbare.

Cultura noastră organizațională este înrădăcinată în valorile noastre fundamentale, care ne ghidează interacțiunile, deciziile și acțiunile. Serviciul oferit din inimă reprezintă angajamentul nostru față de siguranța și bunăstarea colegilor, clienților și comunităților noastre. Suntem profund preocupați de clienții noștri, personalizându-ne soluțiile pentru a le satisface nevoile și străduindu-ne să fim parteneri de încredere pentru aceștia. Suntem pasionați de dezvoltare, căutăm în mod constant excelența și investim în procesul de învățare pe tot parcursul vieții. Dorința noastră de a câștiga încrederea prin practici etice, transparente și responsabile ne consolidează relațiile cu părțile interesate și creează o fundație de respect reciproc și colaborare.

Pe măsură ce le urăm bun venit Federicăi Grugni, Lianei Prisăcariu și Ramonei Voivoda în noile lor funcții de conducere, ne bucurăm de bogăția perspectivelor diverse pe care le aduc.

Nominalizarea lor ilustrează angajamentul nostru de a oferi șanse egale și de a promova un mediu de lucru favorabil incluziunii, care încurajează talentul și le permite tuturor persoanelor să își atingă potențialul maxim.

Puteți lua legătura cu ele pe LinkedIn:

Federica Grugni | Liana Prisacariu | Ramona Voivoda