Politica de confidențialitate

LANCO Group s-a angajat să vă respecte și să vă protejeze confidențialitatea atunci când accesați și utilizați serviciile noastre. Această politică prezintă modul în care utilizăm, colectăm, transferăm, stocăm și divulgăm datele dvs.

Această Politică de confidențialitate, împreună cu toate Condițiile de utilizare a website-ului aplicabile și cu Avizul privind modulele cookie, prezintă utilizarea de către LANCO Group a datelor cu caracter personal colectate de la dvs. prin serviciile online enumerate mai jos, indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat:

 • oricare website LANCO Group care conține un link către această Politică de confidențialitate („Website”);
 • formularele online ale LANCO Group;

De asemenea, această Politică de confidențialitate prezintă modul în care LANCO Group utilizează datele cu caracter personal furnizate către LANCO Group prin mijloace alternative, de exemplu telefonic, prin e-mail sau alt tip de corespondență.

În plus, este posibil ca un website să conțină, periodic, linkuri către și dinspre website-urile rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate, ale afiliaților sau ale altor terți. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste website-uri, rețineți că aceste website-uri au propriile politici referitoare la confidențialitate și la modulele cookie, care reglementează utilizarea de către ele a datelor dvs. cu caracter personal, și vă recomandăm să citiți cu atenție aceste politici înainte de a transmite vreo informație. LANCO Group nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici, nici pentru practicile de confidențialitate ale respectivelor website-uri terțe.

Cine colectează informațiile?

LANCO Group GmbH

Sure Wisch, 6, 30625 Hanover, Germany

Adresă email: rvoivoda@lanco.eu

Informațiile pe care le colectăm

LANCO Group poate colecta și prelucra date în legătură cu dvs., ca de exemplu:

Informații pe care este posibil să le furnizați dvs. atunci când completați formularele de pe un website sau când trimiteți ori puneți informații la dispoziția unui website. Acestea includ, de exemplu:

(a) informațiile furnizate când vă înregistrați ca utilizator al unui website sau al oricăror servicii oferite de LANCO Group (de exemplu nume, adresa de email, etc.); și
(b) informațiile furnizate în documentele, materialele, comunicările sau alte tipuri de conținut încărcate, transmise, partajate, distribuite sau puse în alt mod la dispoziția dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a website-urilor sau serviciilor oferite de LANCO Group (inclusiv, fără limitare, înregistrările video și/sau audio ale oricăror conferințe web pe care le-ați găzduit sau la care ați participat periodic prin Omnijoin).

Dacă ne contactați, indiferent de motiv, LANCO Group poate păstra o înregistrare a corespondenței respective.

Informațiile care pot fi captate prin instrumentele de înregistrare și raportare a erorilor care captează datele din rapoartele privind erorile și, în funcție de opțiunea dvs., transmit aceste date către LANCO Group pentru ca societatea LANCO Group să fie informată cu privire la eventualele erori sau probleme de software care pot apărea în timpul utilizării de către dvs. a unui website sau a oricăror alte servicii LANCO Group.

Detalii cu privire la vizitele dvs. pe website-uri, activitățile pe care le desfășurați când utilizați serviciile oferite de LANCO Group, indiferent dacă sunt efectuate sau nu prin intermediul website-urilor, și cu privire la resursele pe care le accesați pe website-uri sau prin intermediul acestora.

Care sunt scopurile și temeiurile legale ale prelucrării datelor cu caracter personal

LANCO Group poate utiliza în următoarele moduri informațiile deținute despre dvs.:

 • Pentru prestarea serviciilor LANCO Group în beneficiul dvs.
  Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
  a)  crearea și administrarea contului dvs.
      b)  asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la bunurile și serviciile LANCO Group;
      c)  furnizarea oricărui serviciu pe care îl solicitați periodic din partea LANCO Group (indiferent dacă este cu plată sau nu); pentru a comunica cu dvs. în legătură cu serviciile respective și pentru a prelucra comenzile de produse sau servicii, după caz;
  Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între LANCO Group și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
 • Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
  În acest scop, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărător.
      Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale având însă întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.
 • Pentru marketing
  În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în cont sau cu privire la care ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață, sondaje de opinie și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web.
      Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs. putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate, adăugate în wishlist sau achiziționate) pentru a vă crea un profil.
       Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu vă afectează într-o măsură semnificativă.
       În cele mai multe cazuri ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment prin accesarea unui link de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le puteți primi de la LANCO Group;
  În anumite situații, activitățile de marketing ale LANCO Group sunt întemeiate pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.
 • Pentru apărarea intereselor noastre legitime
  Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea:
  a)  măsuri de protecție a website-ului și a utilizatorilor față de atacuri cibernetice;
      b)  măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
      c)  măsuri de gestionare a altor riscuri;
  Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea, cu respectarea unui echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale

În anumite circumstanțe, LANCO Group poate furniza unor terți informații agregate despre utilizatorii website-urilor sale. Acestea pot include informații despre computerul dvs., inclusiv, atunci când există, adresa dvs. IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate publicitarilor noștri. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor, și nu identifică nicio persoană fizică.

Unde stocăm datele dvs.

În general, LANCO Group va stoca și va prelucra datele dvs. cu caracter personal în Spațiul Economic European. Totuși, este posibil ca datele colectate de LANCO Group de la dvs. să fie transferate și stocate într-o țară din afara Spațiului Economic European a cărui legislație asigură același nivel de protecție pentru datele dvs. În cazurile în care datele dvs. sunt transferate către entități din afara Uniunii Europene, contractele încheiate cu aceste entități îi obligă să trateze datele dvs. cu măsuri de securitate speciale, în conformitate cu reglementările în vigoare din statele membre ale Uniunii Europene și a instrucțiunilor exprese ale LANCO Group.

LANCO Group va depune eforturi pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate. Transmiterea datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare și le stocăm pe servere securizate.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. LANCO Group nu este responsabil pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Dacă LANCO Group v-a dat sau dvs. v-ați ales o parolă pentru a accesa anumite porțiuni ale unui website sau contul dvs. de utilizator înregistrat, este interzis să comunicați această parolă altor persoane.

Pagina noastră de internet conține și funcționalități precum video integrat furnizat de terți prin intermediul API-ului lor, cu respectarea termenilor de utilizare API. Pentru redarea unui video pe pagina noastră de internet se utilizează serviciile API ale YouTube. Mai multe informații cu privire la serviciile și caracteristicile serviciului se pot regăsi în Termenii și Condițiile de Utilizare a Serviciilor YouTube (YouTube Terms of Service), iar în ceea ce privește utilizarea datelor dumneavoastră, în Politica de Confidențialitate Google (Google Privacy Policy).

Actualizarea informațiilor dvs.

Atunci când transmiteți informații către LANCO Group, trebuie să încercați să vă asigurați că informațiile respective sunt corecte, și să ne aduceți la cunoștință dacă informațiile respective se modifică, astfel încât să nu deținem informații incorecte despre dvs. Dacă v-ați înregistrat un cont pe un website, vă puteți verifica și actualiza chiar dvs. datele cu caracter personal, în orice moment, prin autentificare în contul respectiv.

Divulgarea informațiilor dvs.

LANCO Group va păstra datele dvs. cu caracter personal în cadrul grupului LANCO Group, cu excepția cazului în care divulgarea este impusă sau permisă de lege. Vă rugăm să rețineți că unele companii din grupul LANCO Group se află în afara Spațiului Economic European. Vă rugăm să consultați secțiunea „Unde stocăm datele dvs.”, de mai sus, pentru informații suplimentare.

În general, nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal în afara grupului LANCO Group, însă ocazional LANCO Group poate divulga date cu caracter personal, protejate prin măsuri de siguranță adecvate, în următoarele circumstanțe:

Dacă LANCO Group vinde porțiuni sau active ale societății, caz în care LANCO Group poate divulga datele dvs. cu caracter personal viitorului cumpărător al societății sau al activelor;

Dacă societatea LANCO Group sau majoritatea activelor noastre este achiziționată de un terț, caz în care datele cu caracter personal deținute de LANCO Group în legătură cu dvs. și cu ceilalți clienți ai săi vor constitui unul dintre activele transferate;

Dacă LANCO Group subcontractează orice serviciu care necesită prelucrarea informațiilor dvs., de exemplu, atunci când este angajat un terț: (i) pentru a furniza și a asigura mentenanța echipamentele IT utilizate pentru a stoca și a accesa datele dvs. cu caracter personal; (ii) pentru a găzdui și a asigura mentenanța acestui website; sau (iii) în alt mod, în legătură cu furnizarea anumitor servicii care vă sunt oferite pe acest website sau prin intermediul acestuia; și

Dacă LANCO Group are obligația de a divulga sau a partaja datele dvs. cu caracter personal pentru a-și îndeplini obligațiile legale, sau pentru a exercita sau a aplica o Condiție de utilizare relevantă pentru un website; sau pentru a ne proteja drepturile, proprietățile, sau siguranța oricărei persoane (inclusiv, de exemplu, pentru a detectarea și prevenirea fraudei).

Când mă va contacta LANCO Group în scopuri de marketing?

LANCO Group vă va informa (atunci când colectează informațiile dvs.) dacă va dori să utilizeze datele dvs. în scopuri de marketing, dar va proceda astfel numai dacă dvs. acordați consimțământul pentru această utilizare a datelor dvs. cu caracter personal. Vă puteți exercita dreptul de a împiedica această utilizare atunci când LANCO Group colectează datele dvs., indicând faptul că nu vreți să fiți contactat în scopuri de marketing. De asemenea, puteți informa LANCO Group că v-ați răzgândit la o dată ulterioară, contactând LANCO Group la rvoivoda@lanco.eu sau prin intermediul contului dvs. de pe website.

Cât timp va păstra LANCO Group informațiile mele?

LANCO Group va păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar pentru activitatea relevantă în vederea căreia au fost furnizate informațiile. Dacă ștergeți un cont de pe website, datele dvs. cu caracter personal vor fi fie șterse, fie anonimizate, și vor fi utilizate strict în vederea analizei.
Informațiile transmise prin formularele de pe web sunt păstrate și utilizate pe o perioadă de 6 luni, după care sunt anonimizate și utilizate exclusiv în vederea analizei.

Drepturile dvs.

Drepturile dvs. în legătură cu datele personale pe care le puteți exercita sunt cele prevăzute la art. 12 – 22 din Regulamentul UE nr. 679/2016, aveți dreptul de a solicita detalii cu privire la orice informație deținută care vă vizează, iar în anumite circumstanțe puteți solicita, de asemenea, ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau oprirea prelucrării de către noi a datelor dvs. cu caracter personal. În cazul în care solicitați accesul la informațiile deținute despre dvs., LANCO Group va prelucra solicitarea în conformitate cu Regulamentul, cu eventualele modificări și completări ulterioare ale acestuia. Pentru a asigura faptul că cererea este reală și că nu divulgăm date cu caracter personal altcuiva decât persoanei vizate, vă solicităm să ne prezentați două documente de identificare atunci când formulați cererea (de exemplu, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere, extras de cont bancar sau factură de utilități).

Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteți contacta LANCO Group prin email la adresa rvoivoda@lanco.eu.

Modulele cookie

LANCO Group utilizează module cookie pe website-urile sale. Pentru mai multe informații despre modulele cookie utilizate de LANCO Group, precum și despre scopurile în care le utilizează LANCO Group, vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie.
Modulele cookie sunt fișiere de date de mici dimensiuni, care pot include identificatoare unice, care sunt transmise către computerul, telefonul mobil sau tableta dvs. Acestea sunt utilizate pentru a stoca sau a recupera informații despre dvs. și despre dispozitivul dvs., de obicei pentru a vă oferi o experiență personalizată pe web. 

Modificările acestei politici de confidențialitate

LANCO Group poate modifica periodic această Politică de confidențialitate, iar modificările vor fi anunțate pe această pagină sau în alt loc pe website. Trebuie să verificați periodic această pagină pentru a observa modificările efectuate, deoarece au caracter obligatoriu pentru dvs.
Informații suplimentare despre protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul general privind protecția datelor

Dacă doriți să ne transmiteți întrebări specifice sau preocupări legate de această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la rvoivoda@lanco.eu.