LANCO Group anunță promovarea unui nou Chief Marketing Officer

LANCO Group anunță promovarea unui nou Chief Marketing Officer

În calitate de Chief Marketing Officer al Grupului, Ramona va continua să stimuleze inovația și creativitatea în eforturile noastre de marketing, asigurându-se că produsele și soluțiile pe care le oferim sunt pe placul clienților noștri. În plus, în calitate de vicepreședinte vânzări, ea va conduce echipa spre a oferi servicii de top clienților de pe piața americană, consolidând relațiile cu aceștia și stimulând succesul reciproc. 

Cariera impresionantă a Ramonei la LANCO Group GmbH a pus în evidență abilitățile sale excepționale de conducere în domeniul marketing-ului și al vânzărilor. În calitate de director de marketing al LANCO Group și director de vânzări la LANCO România, și-a consolidat abilitățile de marketing strategic, conducând campanii inovatoare și promovând relații puternice cu clienții. Dincolo de activitatea sa în LANCO, expertiza Ramonei se extinde pe diverse industrii, inclusiv marketing online, marketing management și relații internaționale și publice. Acum, în dubla sa funcție de director de marketing al grupului LANCO și vicepreședinte al vânzărilor pentru LANCO North America Corporation, perspicacitatea strategică a Ramonei și abordarea centrată pe client se aliniază perfect cu valorile companiei noastre, propulsând eforturile noastre de marketing și vânzări spre noi culmi. Suntem încântați să o avem în fruntea acestor domenii critice, valorificând realizările sale în cadrul LANCO și experiența sa mai largă pentru a impulsiona creșterea și succesul companiei noastre.

Fiind parte din echipa Grupului LANCO de câțiva ani, mă simt onorată de încrederea și sprijinul care m-au condus la noul meu rol dual. De-a lungul carierei mele, am acceptat cu plăcere fiecare provocare și oportunitate de a avea un impact pozitiv. În calitate de Chief Marketing Officer al Grupului LANCO, sunt încântată să conduc eforturile noastre de marketing, bazându-mă pe experiența mea în conturarea unor campanii de succes. În același timp, în calitate de vicepreședinte al vânzărilor pentru filiala noastră din SUA, sunt hotărâtă să conduc strategii centrate pe client și să ne consolidăm parteneriatele. Este o onoare să lucrez cu o echipă care întruchipează valorile de excelență și inovație, iar eu mă angajez să ne creștem brandul și să le oferim clienților noștri experiențe excepționale.

Puteți să vă conectați cu Ramona pe LinkedIn, făcând clic aici.