LANCO Group desemnează un nou Chief People Officer

LANCO Group desemnează un nou Chief People Officer

Liana va conduce echipa de Resurse Umane asigurând dezvoltarea și bunăstarea fiecărui membru al companiei. Punând accentul pe învățarea continuă și pe dezvoltarea personală, Liana se va asigura că valorile noastre organizaționale de încredere, transparență și responsabilitate se află în prim-planul tuturor inițiativelor dedicate oamenilor noștri. În calitate de Chief People Officer, ea va avea un rol esențial în promovarea unui mediu favorabil incluziunii, în care fiecare membru al echipei se simte apreciat, susținut și încurajat să se dezvolte.

Pe parcursul carierei sale impresionante, Liana Prisacariu a excelat în diverse funcții din domeniul resurselor umane și al dezvoltării organizaționale. Cu expertiză în materie de recrutare de personal, beneficii pentru angajați și managementul performanței, ea a susținut culturi organizaționale pozitive. În plus, Liana și-a demonstrat abilitățile în proiecte de recrutare pentru funcții de conducere și a jucat roluri vitale în vânzări, dezvoltarea afacerilor și gestionarea talentelor. Experiența sa vastă și dedicarea o fac să fie alegerea potrivită pentru rolul de Chief People Officer la LANCO Group.

Odată cu preluarea rolului de Chief People Officer la LANCO Group, sunt încântată să fac parte dintr-o organizație care își prețuiește cu adevărat angajații. De-a lungul carierei mele, am fost martoră la puterea transformatoare a unei culturi de lucru pozitive și la impactul pe care îl are atât asupra indivizilor, cât și asupra companiei în general. Mă angajez să susțin o cultură în care învățarea continuă, încrederea și incluziunea se află în centrul a tot ceea ce facem. Oamenii noștri sunt cea mai mare bogăție a noastră și sunt onorată să conduc inițiative care să le stimuleze creșterea și bunăstarea. Împreună, vom construi o forță de muncă care prosperă prin colaborare, creativitate și respect reciproc.

Puteți să vă conectați cu Liana pe LinkedIn, făcând clic aici.