Cort gonflabil de înaltă presiune RAPID 608

Cortul RAPID are o structură complet integrată în care zidurile laterale, acoperișul, fețele și covorul formează o singură unitate. Structură gonflabilă flexibilă cu arce de înaltă presiune conferă acestei game de corturi avantajul instalării rapide.
Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareProtecție Civilă, Spitale de campanie, Puncte de prim-ajutor, Militar, Decontaminare și operațiuni cu mărfuri periculoase, Cazare și catering, Poliție, Națiunile Unite, ONG-uri/Organizații umanitare
Suprafață48.00 m²
Lățime6.00 m
Lungime8.00 m
Înălțime3.00 m
Înălțime la coamă3.00 m
Volum ambalaj200 x 80 x 115 cm
Greutate336.00 kg

Cortul RAPID este un adăpost gonflabil de înaltă presiune cu greutate medie, care necesită suport logistic simplu pentru a fi instalat. Proiectat pentru condiții meteorologice extreme, cortul RAPID poate fi conectat pe lungime și în cruce, precum și la containere sau vehicule. Structura gonflabilă cu arce de înaltă presiune (8 bar), face cortul rezistent la fluctuațiile de temperatură.

Cortul RAPID este soluția optimă atunci când greutatea redusă, montajul rapid combinate cu un confort ridicat sunt factori importanți. Cortul este complet integrat, ceea ce înseamnă că zidurile laterale, acoperișul, fețele și covorul de izolație sunt dintr-o singură bucată. De asemenea, cortul poate fi ușor împărțit în secțiuni prin intermediul pereților despărțitori, creând încăperi sau cabine separate.

Caracteristici principale:

  • Timp de montaj scurt
  • Rezistent la apă si umezeală
  • Țesătură ușoară acoperită cu PVC
  • Întreținere simplă în operațiuni în teren
  • Structură gonflabilă flexibilă cu arcuri de înaltă presiune
  • Designul împiedică acumularea de zăpadă pe acoperiș
  • Ferestrele din trei straturi permit ventilația și lumina naturală

Culoare