Susținem vise mari la Maratonul Internațional Sibiu

Susținem vise mari la Maratonul Internațional Sibiu

Și anul acesta, LANCO Romania a fost partenerul Maratonului Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România, desfășurat în perioada 25– 26 mai 2024. 

Ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu 

Ediția de anul acesta a marcat cel de-al treisprezecelea an al maratonului și s-a dovedit a fi un real succes. Aproape 9.000 de alergători împreună cu 650 de voluntari și-au unit forțele pentru a susține 51 de comunități locale. Pentru un întreg weekend, evenimentul a transformat Sibiul într-un oraș colorat, plin de energie și entuziasm!  

La LANCO, credem în puterea faptelor bune și ne angajăm activ în proiecte care susțin comunitățile locale. Maratonul Internațional Sibiu a fost un prilej excelent pentru a îmbina angajamentul nostru pentru sport cu dorința de a avea un impact pozitiv. 

Participarea la curse a echipei LANCO Romania  

Deși nu suntem sportivi de performanță (noi, la LANCO România, recunoaștem că unii dintre noi suntem mai mult „inimoși” decât „sportivi”), acest lucru nu a stat în calea celor 22 de colegi ai noștri, care s-au înscris la cursele maratonului și s-au pregătit pentru alergat. Colegii noștri fantastici au participat la curse cu scopul de a strânge donații pentru un proiect local din Sibiu, care presupune construcția unui loc de joacă în cadrul unei grădinițe locale. 

Îmbinăm distracția cu susținerea cauzei noastre 

Fiindcă scopul principal al evenimentului este unul filantropic, ne-am luat rolul în serios și ne-am jucat cu toți oamenii care ni s-au alăturat și au vizitat cortul nostru în Piața Mare din Sibiu. Însă noi nu am fost acolo doar pentru joacă, deși standul nostru a fost plin de râsete și spirit competitiv tot weekendul. Fiecare punct înscris și fiecare rundă jucată au contribuit la obiectivul principal: strângerea de fonduri pentru cauza noastră. 

Cu ajutorul eforturilor depuse de echipa noastră și al donațiilor primite la standul nostru pe durata evenimentului, cauza susținută de noi și-a depășit bugetul! Suntem foarte bucuroși să susținem comunități mici, dar cu vise mari.