LANCO prezintă un cort gonflabil și un duș de decontaminare la REAS 2023

LANCO prezintă un cort gonflabil și un duș de decontaminare la REAS 2023

Săptămâna trecută, colegii noștri au fost la Montichiari și au participat la REAS, un eveniment importat ce reunește numeroși profesioniști la fiecare ediție. Principalele domenii pe care evenimentul le acoperă sunt lupta împotriva incendiilor, operațiunile de salvare în caz de dezastre, securitatea și acțiunile de salvare. În acest an, evenimentul a atras peste 20.000 de vizitatori, inclusiv persoane din organizații, asociații, instituții guvernamentale și voluntari care lucrează în cadrul sistemelor de urgență.

Produsele noastre expuse, AZF S 28 - noul nostru cort gonflabil cu pereți verticali și dușul de decontaminare ARZ- ușor și portabil, i-a făcut curioși pe vizitatori și au reușit să afle mai multe despre cele două produse, dar și despre alte game de corturi din portofoliul nostru. Cei interesați au putut discuta cu colegii noștri despre planurile lor de viitor și proiectele ambițioase ce vor urma.

Ca și în anii precedenți, REAS a oferit multe oportunități de a dezvolta parteneriate și relații de lungă durată. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție