Nou contract de livrare corturi cu exoschelet Crucii Roșii italiene

Nou contract de livrare corturi cu exoschelet Crucii Roșii italiene

După succesul livrării de anul trecut a 42 de corturi cu exoschelet RDT S 54 către Crucea Roșie italiană, un alt contract pentru fabricarea unui nou lot de 40 de corturi cu exoschelet RDT S 54 ne-a fost atribuit.

Aceste corturi au fost alese datorită rapidității în instalare, a stabilității ridicate și a siguranței în orice condiții atmosferice. În plus, pe lângă faptul că se remarcă printr-o rezistență excelentă la agenții de mediu, corturile noastre robuste au greutate redusă și oferă un nivel ridicat de confort pentru utilizatori.

La fel ca în cazul corturilor livrate anul trecut, adăposturile vor fi amplasate în principal în zone precum gări sau aeroporturi pentru teste rapide, dar și ca centre de vaccinare în zone cheie. Întrucât amplasarea în mediul urban se face pe suprafețe dure, cum ar fi betonul sau asfaltul, ancorarea nu se poate face cu ajutorul cuielor, motiv pentru care am furnizat cantitatea de balast necesară sporirii stabilității corturilor pe termen mediu.

Cele 40 de RDT S 54 vor fi echipate cu căptușeală interioară, parasolare, corpuri de iluminat și electrice, echipamente de climatizare, împreună cu toate accesoriile necesare pentru a le face operaționale și sigure.

Utilizatorii finali ai corturilor cu exoschelet livrate anul trecut sunt extrem de mulțumiți de produsele noastre și bucuroși să primească aceleași corturi de calitate.