LANCO semnează un contract cu Bundeswehr pentru furnizarea de corturi Einheitszelt II

LANCO semnează un contract cu Bundeswehr pentru furnizarea de corturi Einheitszelt II

An nou, oportunități noi!  

Începem anul 2024 în forță cu un nou contract. Tocmai cu Bundeswehr!   

LANCO a primit un nou contract de la Bundeswehr. Vom fi mândri furnizori ai cortului Einheitszelt de tip II, utilizat deja de forțele armate germane încă din anii 1990.   

Cortul Einheitszelt II (EHZ II), sau cortul multifuncțional (MPT II), seamănă, din anumite puncte de vedere, cu corturile noastre cu exoschelet RDT, în timp ce unele detalii sunt similare cu cele ale corturilor noastre INNOVA. Aceste corturi sunt preferate mai ales de clienții noștri din domeniul apărării și al protecției civile. Sunt robuste, necesită o pregătire minimă a solului, se adaptează bine la teren, iar materialul este în conformitate cu standardele militare. Un alt beneficiu important al acestor game de corturi este faptul că se potrivesc perfect misiunilor pe termen lung în climate extreme.   

Einheitszelt II este conceput pentru a fi versatil, durabil și ușor de montat. Reprezintă o parte esențială a infrastructurii militare, oferind adăpost pentru personal și echipamente în timpul operațiunilor pe teren. Acesta va fi echipat cu podele rigide modulare și va fi ambalat în cutii metalice de culoare verde oliv, sporind astfel eficiența montării.   

Designul modular asigură flexibilitate în funcție de nevoile specifice ale misiunii, și cortul poate fi utilizat în toate zonele climatice. Unitatea de bază este formată din 3 secțiuni, de 6,30 x 7,40 m, și poate fi extinsă în pași de 2,40 m. Asamblarea nu necesită unelte speciale și implică aproximativ 3-4 persoane. În ceea ce privește rezistența la condițiile meteorologice, EHZ II poate suporta vânturi de 120 km/h și o acumulare de zăpadă de 50 kg/m².   

Germania găzduiește una dintre cele mai avansate armate din lume, din punct de vedere al calității echipamentelor. Suntem foarte fericiți să livrăm un produs care să respecte această calitate și să le depășim standardele. Acordul-cadru pe care LANCO l-a primit recent acoperă furnizarea a 200 de corturi Einheitszelt II.