LANCO România obține certificarea ISO 45001

LANCO România obține certificarea ISO 45001

Ne bucurăm să putem împărtăși cea mai recentă realizare a noastră! LANCO România a primit certificarea ISO 45001, care atestă angajamentul nostru față de sănătatea și siguranța la locul de muncă. Această realizare vine în completarea certificărilor noastre existente ISO 14001 și ISO 9001, ajutându-ne să stabilim standardele de sustenabilitate, calitate și siguranță la locul de muncă. Tripla noastră certificare arată nu numai angajamentul nostru față de respectarea reglementărilor, ci și abordarea noastră proactivă de a depăși standardele industriei în care activăm și de a asigura excelență la locul de muncă.

ISO 45001 este un standard internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al sănătății și siguranței la locul de muncă, destinat să îmbunătățească siguranța și sănătatea angajaților și a angajatorilor. Acesta reprezintă dedicarea noastră de a crea un mediu de lucru sigur și sănătos pentru fiecare membru al echipei noastre. Prioritatea noastră este  bunăstarea angajaților noștri, lucru pe care îl arătăm implementând sisteme solide pentru a identifica și a atenua riscurile legate de sănătatea și siguranța la locul de muncă. Angajamentul nostru se extinde dincolo de conformitate, reflectă valorile noastre fundamentale și responsabilitatea pe care o simțim față de forța noastră de muncă.

Faptul că suntem principala unitate de producție din cadrul Grupului LANCO ne oferă un avantaj unic. Întreaga familie LANCO împărtășește un angajament colectiv față de siguranța la locul de muncă, iar eforturile noastre de colaborare contribuie la o cultură la nivelul întregii companii care acordă prioritate bunăstării angajaților noștri. Acest angajament comun ne întărește hotărârea de a depăși standardele industriei, asigurându-ne că fiecare spațiu de lucru din cadrul Grupului LANCO este un mediu sigur și prosper.

În timp ce sărbătorim această realizare, așteptăm cu nerăbdare să continuăm călătoria de îmbunătățire continuă și angajamentul colectiv față de siguranța la locul de muncă în cadrul Grupului LANCO. Împreună, ridicăm ștacheta la un nivel înalt și deschidem calea către un viitor în care fiecare angajat se simte în siguranță, sprijinit și apreciat.