LANCO La EUROSATORY 2024: Evenimentul de Top în Domeniul Apărării și Securității

LANCO La EUROSATORY 2024: Evenimentul de Top în Domeniul Apărării și Securității

Organizat o dată la doi ani, EUROSATORY este un eveniment global de top în domeniul Apărării și Securității. Acesta reunește întregul lanț valoric al industriei de apărare și securitate, protecție civilă și protecție privată. Evenimentul va reuni într-un singur loc atât lideri mondiali importanți, cât și IMM-uri și start-upuri, astfel, devenind cea mai mare platformă pentru inovații, conferințe și networking în domeniul apărării și securității. 

Anul acesta, expoziția are loc în perioada 17-21 iunie la centrul expozițional Paris Nord Villepinte. Pe fondul unor tulburări geopolitice fără precedent și al provocărilor climatice actuale, ediția din 2024 se anunță a fi cea mai mare de până acum, cu peste 1700 de expozanți din 62 de țări, 39 de pavilioane naționale și peste 60.000 de vizitatori. 

EUROSATORY este unul din cele mai importante expoziții de apărare din lume, fiind un loc esențial pentru profesioniștii care lucrează în domeniul apărării și securității și gestionează situațiile de criză: companii, guverne, personal militar, instituții și organizații private. Prin urmare, ne-am pregătit cu cea mai numeroasă echipă care va fi prezentă la eveniment, aceasta incluzând reprezentați din departamentele de Vânzări, Cercetare & Dezvoltare și Inginerie. 

Suntem mândri că vom fi parte a expoziției EUROSATORY 2024. Îți vom prezenta gama noastră de produse inovative, special create pentru succesul misiunilor tale. Vizitează-ne standul în hala 5A, standul D222, pentru a descoperi: 

  • Cortul RAPID 506: cortul gonflabil de înaltă presiune pentru intervenții rapide. 
  • Cortul INX 29: cortul gonflabil hibrid cu exoschelet, care oferă un plus de versatilitate. 

Corturile expuse vor fi dotate cu parasolar, astfel demonstrând angajamentul nostru pentru protecția mediului și versatilitatea suplimentară pe care o oferă operațiunilor din teren. 

Vizitează-ne la EUROSATORY și află cum pot produsele LANCO să îți ofere un avantaj în peisajul actual de apărare și securitate. 

Nu rata evenimentul! Înregistrează-te acum pentru EUROSATORY 2024.