LANCO @ Black Sea Defense & Aerospace 2024

LANCO @ Black Sea Defense & Aerospace 2024

Anul acesta, cea de-a noua ediție a expo-conferinței Black Sea Defense & Aerospace 2024 - BSDA, organizată la Romaero în București, România, în perioada 22-24 Mai, s-a dovedit a fi un succes răsunător. Suntem mândri că am fost parte a acestui eveniment.

BSDA 2024 a marcat o ediție importantă, atrăgând un număr record de participanți. Peste 400 de expozanți din aproximativ 30 de țări s-au alăturat evenimentului, conturând o atmosferă dinamică pentru prezentarea soluțiilor profesionale de apărare și securitate din diverse domenii, inclusiv apărare aeriană, maritimă și terestră, securitate internă, apărare cibernetică și spațială.

În calitate de expozant la BSDA 2024, am evidențiat dedicarea noastră în ceea ce privește soluțiile inovative pentru operațiunile de apărare națională. Am prezentat atât cortul cu exoschelet RDTS 36, creat special pentru organizațiile de apărare și cele de protecție civilă, și cortul gonflabil de înaltă presiune RAPID 504, soluția optimă pentru misiunile rapide.

Participarea noastră la BSDA 2024 ne-a permis să ne conectăm cu persoane cu putere de decizie, lideri din industrie și potențiali parteneri din întreaga lume. Evenimentul ne-a oferit un prilej excelent pentru a schimba idei valoroase, pentru a explora posibile colaborări și pentru a ne demonstra angajamentul pentru soluții de cea mai înaltă calitate.

Suntem extrem de recunoscători pentru răspunsul pozitiv pe care l-am primit la BSDA 2024. Această experiență ne motivează să dezvoltăm în continuare soluții care satisfac nevoile industriei de apărare națională.