Proiectarea unui hangar gonflabil ce urmează să fie folosit drept cort de reparații

Proiectarea unui hangar gonflabil ce urmează să fie folosit drept cort de reparații

Provocarea noastră în acest proiect a fost de a proiecta și de a livra un hangar gonflabil care să servească drept cort de reparații, să reziste în condiții climatice dificile, să mențină temperatura internă în jurul valorii de +16°C în condiții de frig (-30°C temperatura externă) și +22°C în condiții de căldură (+40°C temperatura externă), să fie rezistent la apă, iar componentele supuse uzării sau deteriorării să poată fi înlocuite cu ușurință.

Departamentele de producție, tehnic și achiziții au lucrat împreună pentru a analiza cerințele clientului și pentru a dezvolta cea mai bună abordare. Aceștia au ales corturile cu structură pneumatică AZM, care sunt cunoscute pentru stabilitatea lor, volumul interior generos și transportabilitatea ridicată. Corturile gonflabile oferă o greutate redusă în comparație cu structurile cu cadru metalic de dimensiuni similare. Această caracteristică avantajoasă simplifică transportul și montarea.

Cortul și echipamentul său au fost proiectate pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, inclusiv la ploi abundente de până la 1.000 mm/m², la o încărcătură de zăpadă de 25 kg/m² și la rafale de vânt de până la 80 km/h.

Pentru a spori izolarea termică și pentru a îmbunătăți confortul, hangarul a fost echipat cu o căptușeală interioară (un cort interior). Această căptușeală este formată din mai multe straturi cu țesătură ignifugată, având proprietăți excelente de izolare termică. Căptușeala joacă un rol crucial în reducerea consumului de energie, ajutând la menținerea unor temperaturi ideale în interiorul cortului, în conformitate cu condițiile climatice externe.

Hangarul a îndeplinit cu succes cerințele clienților, oferind caracteristici cheie, cum ar fi posibilitatea de a fi relocat, adaptabilitatea la diverse condiții climatice, minimă întreținere și utilizarea eficientă a spațiului interior.

Livrarea și utilizarea cu succes a cortului cu structură pneumatică pentru hangar a consolidat parteneriatul pe care îl avem cu clientul nostru. Versatilitatea, rentabilitatea și mobilitatea hangarelor gonflabile le fac esențiale, în special în contexte militare, unde adaptabilitatea și mobilitatea sunt factori cruciali.