Corturi pliante în dimensiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Corturi pliante în dimensiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Este posibil să nu fi găsit dimensiunea potrivită a cortului pliant în gamele noastre standard destinate lucrătorilor din serviciile de salvare sau corturi pliante profesionale, sau poate că aveți, pur și simplu nevoie de o suprafață acoperită mai mare. A sosit momentul să aflați despre modul nostru simplu de a dezvolta sisteme de corturi din corturile noastre pliante: elemente de legătură care pot fi fixate pe părțile laterale pentru a combina corturi de orice dimensiuni fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice sau unelte de niciun fel.

Bandă de sigilare pentru acoperiș

Datorită țesăturilor impermeabile pe care le folosim, ploaia nu este niciodată o problemă, dar apa care se scurge printre două sau mai multe corturi pliante ar putea deveni o problemă. Prin urmare, am creat o bandă de sigilare a acoperișului care este deopotrivă ușor de aplicat (fixată efectiv pe cele două acoperișuri prin benzi Velcro) și face ca întreaga structură să fie impermeabilă.

Element central de legătură

Elementul central de legătură este o completare a benzii de sigilare a acoperișului. Acesta este special conceput pentru a închide spațiul dintre două corturi pliante și a crea un adăpost rezistent la apă și vânt. Acesta constă practic dintr-o bandă de țesătură care este atașată la exteriorul celor doi pereți laterali cu ajutorul unor benzi de fixare Velcro.

Cleme de conectare

Clema de conectare LANCO permite realizarea de conexiuni stabile într-o clipită. Elementele de conectare pot fi atașate cu ușurință la stâlpii corturilor prin intermediul unei închideri cu șurub.

Dacă aceste posibilități de conectare nu vă pot ajuta să creați configurația perfectă, trimiteți-ne solicitarea dvs. personalizată.