Corturi LANCO RDT 36 pentru poliția italiană

Corturi LANCO RDT 36 pentru poliția italiană

În timpul ultimelor situații de urgență provocate de cutremurele din Italia, a devenit evidentă necesitatea de a recrea un nivel minim de infrastructură și servicii publice imediat după astfel de dezastre. Acest nivel minim de infrastructură și servicii publice include și disponibilitatea unor posturi de poliție, pentru a menține ordinea publică în teritoriul afectat. 

Pornind de la premisele de mai sus, poliția italiană a demarat un proiect de achiziționare a unui sistem mobil transportat de remorci mobile de 2,5 tone, complet echipate cu tot ceea ce este necesar pentru înființarea unui post de poliție temporar. Infrastructura de bază este formată dintr-un cort exoschelet de 6x6 m. 

Contractul de furnizare a fost atribuit la sfârșitul anului 2020 de TELEGI srl în calitate de contractant principal. Cortul nostru LANCO RDT 36 a fost selectat pentru această aplicație.  

În aprilie 2021, echipamentul a fost gata pentru teste și livrare. Corturile RDT 36 au fost testate cu succes și au fost foarte apreciate de către utilizatori. 

Sunem mândri să facem parte din acest nou proiect, menit să sprijine populația civilă în vremuri dificile.