Cort gonflabil, cu exoschelet și pliabil, prezentate la CNSP, Toulouse 2023

Cort gonflabil, cu exoschelet și pliabil, prezentate la CNSP, Toulouse 2023

În perioada 4-8 Octombrie, la Toulouse a avut loc Congresul național al pompierilor francezi. Evenimentul a fost o întâlnire majoră între comunitatea de pompieri și salvatori, cu aproape 500 de expozanți, peste 3000 de delegați și chiar mai mulți vizitatori pe parcursul celor 5 zile. Evenimentul a fost dedicat pompierilor, dar a fost deschis și publicului larg, care a fost invitat să descopere ce înseamnă protecție civilă.

Compania noastră a fost prezentă la eveniment, prezentând unele dintre cele mai bune produse ale noastre pentru operațiunile de salvare. Am expus un cort gonflabil ARZ 20, ușor și rapid de instalat, un cort cu exoschelet RDT S 18, pentru utilizări de lungă durată, și un cort pliabil FRZ 33, ușor de montat. Vremea a fost minunată, ceea ce ne-a permis să prezentăm beneficiile produselor noastre.

Cea de-a 129-a ediție a CNSP a fost o ocazie excelentă de networking, de a consolida relațiile și de a crea noi conexiuni. A fost un eveniment de succes, iar noi ne-am bucurat că am putut luat parte. Așteptăm cu nerăbdare să participăm la ediția de anul viitor, care va avea loc la Mâcon, și să continuăm să prezentăm produsele noastre comunității de pompieri și salvatori.

Cort gonflabil, cu exoschelet și pliabil, prezentate la CNSP, Toulouse 2023 1