CEL 2024: operațiuni logistice și parteneriate de afaceri

CEL 2024: operațiuni logistice și parteneriate de afaceri

Ediția de anul acesta a Combat Engineer and Logistics a fost una specială, evenimentul ajungând la a zecea ediție. Conferința a avut loc în capitala Poloniei, Varșoviei, într-o locație strategică datorită rolului său de gazdă a misiunii NATO Enhanced Forward Presence Initiative. Evenimentul a adus împreună profesioniști din domeniul militar, experți și lideri în industrie implicați în operațiuni de logistică și inginerie medicală. În total, s-au înregistrat mai mult de 800 de participanți, din peste 50 de țări.

Colegii noștri au avut parte de trei zile reușite în Varșovia, luând parte la discuții privind strategii logistice, gestiunea lanțului de aprovizionare, transport, întreținere și operațiuni ale bazelor. Participarea numeroasă a reprezentat o bună oportunitate pentru networking și întâlniri valoroase cu profesioniști din domeniul militar și logistic.

Dat fiind contextul geo-politic volatil cu care se confruntă omenirea, nevoia pentru soluții complet integrate și rapid implementabile crește constant, așa cum s-a văzut și la Combat Engineer and Logistics 2024. Am întâlnit în Varșovia prieteni vechi și noi contacte interesate de corturile noastre. A fost o plăcere să oferim vizitatorilor standului nostru toate informațiile de care au nevoie și să creăm contexte pentru parteneriate de business promițătoare.

Urmărim cu interes să lucrăm cu partenerii pe care i-am întâlnit la CEL 2024, oferindu-le cele mai bune soluții pentru nevoile lor!