Duș de decontaminare individuală ARZ 2x3 cu vană

Toate dușurile de decontaminare LANCO sunt special concepute pentru a avea o greutate redusă și dimensiune mică la ambalare, pentru a fi ușor de manipulat și rapid de montat. Acestea sunt cele mai ușoare, mai rapide și mai flexibile soluții de decontaminare.

Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareProtecție Civilă, Militar, Decontaminare și operațiuni cu mărfuri periculoase, Poliție, Industrie și comerț
Lățime2.00 m
Lungime4.80 m
Înălțime2.50 m
Duze10
Dușuri de mână2
Arce cu duze2
Vană1.80 x 2.00 m
Volum ambalaj90 x 60 x 46 cm
Greutateapprox. 90 kg

Cabina

Materialul cabinei si al covorului de izolație: cabina este realizata din poliester acoperit cu PVC de culoare galbenă. Țesătura este impermeabilă și anti fungicidă și este prevăzută cu ferestre mari din folie transparenta.

Covorul de izolație al dușului este fixat permanent la cabina de duș și este realizat din țesătură de poliester acoperit cu PVC, de culoare gri.

Echipamentul dușului

Sistem de arcuri gonflabile cu duze (4,7 l/min , 3 bari per duză) pară de duș cu furtun de 1,5 m, capete de cuplare D pentru alimentarea cu apă și capete de cuplare C pentru evacuarea apei.

Structura

Structura gonflabilă este realizată din țesătură acoperită cu PVC, cu suprafață impermeabilă, fixată permanent la cabina de duș printr-un sistem care permite și separarea celor două, la nevoie. Cadrul se umflă prin folosirea aerului comprimat sau cu ajutorul unei suflante electrice, în aproximativ 60 de secunde. Supapa de suprapresiune protejează cadrul în cazul umflării excesive.

Culoare