Corturi cu structură pneumatică auto montante AZF 33

Gata de utilizare în câteva minute, gama AZF este soluția ideală pentru orice situație de urgență. Robuste, acestea pot fi montate eficient pe orice tip de suprafață.
Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareProtecție Civilă, Triaj, Spitale de campanie, Puncte de prim-ajutor, Militar, Decontaminare și operațiuni cu mărfuri periculoase, Poliție, Adăposturi rezistente la intemperii pentru echipamente sensibile și ateliere, Națiunile Unite, ONG-uri/Organizații umanitare
Suprafață33 m²
Înălțime la streașină2.40 m
Înălțime la coamă3.15 m
Lățime6.30 m
Lungime5.15 m
Presiunea de operare0.30 bar
Greutate160.00 kg

Scheletul

Toate arcele sunt gonflabile, confecționate din țesătură din poliester dublu acoperită cu PVC (1,100 g/m2), fixate de cortul exterior și de covorul de izolație. Grinzile orizontale de la streșini sunt din aluminiu. În caz de nevoie, cadrul și cortul exterior pot fi înlocuite cu ușurință.

Două persoane pot ridica cortul gonflabil AZF 6 în mai puțin de 4-7 minute, în funcție de dimensiunea acestuia, folosind o suflantă electrică. O supapă de suprapresiune previne presiunea excesivă în schelet.

Cortul exterior

Cortul exterior este realizat din țesătură de poliester acoperită cu PVC pe ambele părți (750 g/m2), ignifugă, impermeabilă și tratată împotriva mucigaiului.

Covorul de izolație

Covorul de izolație este realizat din țesătură de poliester acoperită cu PVC pe ambele părți (750 g/m2). Opțional, acesta poate fi realizat cu aplicație anti-derapantă (850 g/m²).

Alte culori se pot realiza la cerere.

Culoare