Corturi pliante de salvare - FRZ 84

Corturile pliante de salvare LANCO oferă sprijin de încredere în situațiile de urgență de zi cu zi; dezvoltate și fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate.

Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareProtecție Civilă, Triaj, Spitale de campanie, Puncte de prim-ajutor, Militar, Poliție, Industrie și comerț, Națiunile Unite, ONG-uri/Organizații umanitare, Agenții de promovare, Evenimente
Suprafață32.00 m²
Înălțime la streașină2.40 m
Înălțime la coamă3.85 m
Lățime4.00 m
Lungime8.00 m
Volum ambalaj0.51 m³
Spațiu de trecere2.10 m
"

Corturile LANCO FRZ pot fi asamblate complet în câteva minute. Doar două persoane sunt necesare pentru asamblarea și montarea completă cu pereți laterali, podea cort și ancorarea la sol cu ​​țăruși din oțel.

Scheletul

Scheletul cortului este realizat în întregime din bare dreptunghiulare din aluminiu anodizat cu conectori din aluminiu. Scheletul este livrat complet pre-asamblat și trebuie doar extins în timpul montării. Barele se fixează automat. Stâlpii pot fi extinși în trepte de 10 cm, rezultând înălțimi de trecere de la 1,92 m la 2,32 m.

Acoperiș și pereți laterali

Acoperișul cortului este fabricat din țesătură de 550dtex (240 g / m) acoperită cu PU pe o singură parte, ignifugă, impermeabilă și rezistentă la mucegai. Acoperișul este conectat la cadru cu bandă scai. După primul montaj al cortului, acoperișul poate rămâne fixat de scheletul pliat pentru montări ulterioare rapide.

Pereții laterali sunt confecționați din țesătură de 550dtex (240 g / m) acoperită cu PU pe o singură parte, ignifugă, impermeabilă și rezistentă la mucegai. Aceștia sunt echipați cu praguri din PVC gri – apărătoare noroi și tije de fixare care le conectează la covorul de izolație al cortului.

Covorul de izolație

Covorul de izolație este confecționat din țesătură din poliester, acoperită cu PVC pe ambele laturi, de culoare gri deschis. Țesătura este rezistentă la apă, ignifugă, rezistentă la mucegai și necesită puțină întreținere. Tijele de fixare din partea inferioară sunt din oțel zincat și integrate la colțuri. Conexiunea la cort este asigurată prin împingerea tijelor de fixare prin buclele din țesătura din PVC. Acest lucru previne alunecarea podelei și conferă cortului o stabilitate mai mare.

Acoperișurile pentru corturile noastre FRZ sunt disponibile în 11 culori însă pentru pereții laterali singura opțiune este culoarea gri.

"

Culoare