Corturi multifuncționale cu structură din aluminiu - SG 301

Corturile SG sunt disponibile în 14 configurații standard și 10 domenii diferite de aplicare. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru montaj, sunt modulare și ușor de interconectat.

Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareProtecție Civilă, Triaj, Spitale de campanie, Puncte de prim-ajutor, Militar, Cazare și catering, Poliție, Industrie și comerț, Adăposturi rezistente la intemperii pentru echipamente sensibile și ateliere, Națiunile Unite, ONG-uri/Organizații umanitare, Agenții de promovare, Evenimente, Grupuri de tineri și tabere de copii
Suprafață29.40 m²
Lățime4.90 m
Lungime6.00 m
Înălțime la streașină1.94 m
Înălțime la coamă2.70 m
Volum ambalaj120 x 100 x 74 cm
Greutate107.00 kg

Configurația standard

Cort cu schelet din aluminiu și accesorii. Cortul exterior fabricat din țesătură rezistentă LANCO. Intrare prin panoul anterior și posterior, ambele detașabile și divizibile. Pereții pot fi rulați până la streșini, 4 ferestre 60 x 40 cm cu oblon exterior în panourile 2 și 3, sac pentru ambalare cort și sac pentru ambalare schelet.

Scheletul

Scheletul cortului este realizat în întregime din bare din aluminiu anodizat cu diametrul de 40 mm. Conectorii și plăcile de bază sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu. (Toți stâlpii au o lungime de 1,94 m.)

Grosime ALMg4,5 Mn - 1,5 mm

Rezistenţă mecanică la alungire: Rp0,2 = 330-340 N/mm2

Rezistenţă de rupere la tracţiune: Rm = 350-370 N/mm2

Țăruș diametru 20 mm din fier galvanizat la cald cu partea superioară forjată, 700 g, lungime de 300 mm

Țăruș T, fier zincat, lungime de 300 mm.

Țăruș de cort din oțel galvanizat cu cârlig, lungime de 300 mm

Cortul exterior

Corturile LANCO sunt fabricate din țesătură rezistentă LANCO, fir răsucit de bumbac-poliester 50% - 50%. Țesătura rezistentă LANCO este permeabilă la aer, rezistentă la putrezire, laminată rezistentă la presiunea apei și este extrem de rezistentă la rupere, precum și cu înaltă protecție împotriva razelor UV.

Opțiuni 

Modul de conectare, tuburi de acces pentru coșul de fum, pereți despărțitori, umbrar, posibilitate de rulare a unui panou sau a unei laturi, ferestre, cort interior, intrare secundară.

Culoare