Sistemul sanitar cu vacuum CLADIS

Sistemul sanitar cu vacuum CLADIS

Noul sistem sanitar CLADIS se bazează pe tehnologia cu vacuum JETS™, fiabilă și care economisește resurse, utilizată în construcțiile ecologice sau pe nave. Sistemul poate fi instalat fie în aer liber, fie în interiorul unui cort sau al unei clădiri.

PRINCIPALELE AVANTAJE:

  • Requires very low maintenance
  • Operates automatically
  • Can be connected to either tanks or public water systems
  • It is reliable and economic in terms of costs and water consumption

Odată instalat, sistemul funcționează automat pe baza vidului permanent din sistemul de conducte și necesită o întreținere foarte redusă în condiții de utilizare în teren. Singurele operațiuni necesare sunt umplerea rezervoarelor de apă dulce și golirea celor de apă uzată.

Cutiile sanitare nu necesită alimentare cu energie electrică, cu excepția cazului în care este necesar iluminat interior, cu o sursă de alimentare externă. Fiecare cutie are un acoperiș din PVC transparent și o prelată laterală acoperită cu PVC, cu o ușă cu fermoar în față.

Chiuveta dublă are un încălzitor propriu de 2 KW și este conectată la sistemul de apă dulce și apă uzată al unității. Sistemul de toaletă cu vacuum JETS™ utilizează doar 0,70 - 0,90 litri la fiecare folosire, în loc de 5 - 6 litri, cât consumă o toaletă obișnuită. Dușurile folosesc 7 - 8 litri/min. datorită capetelor de duș cu consum redus de apă.

Pentru alimentarea cu apă, putem furniza rezervoare flexibile sau solide din PVC/PE, în cazul în care nu există o rețea publică de aprovizionare cu apă la care sistemul sanitar CLADIS să poată fi conectat cu ușurință.

Demontarea este mult mai simplă decât în cazul unui sistem normal: trageți apa de 4-5 ori și țevile sunt curate iar sistemul poate fi dezasamblat.