Puterea unui vis: 70 de ani de istorie LANCO

Puterea unui vis: 70 de ani de istorie LANCO

Anul acesta, LANCO împlinește 70 de ani. Pentru a avea o percepție mai clară asupra timpului care a trecut, LANCO exista deja atunci când a fost făcut primul pas pe Lună, sau când Steve Jobs și Bill Gates au revoluționat lumea cu invențiile lor. Lumea s-a schimbat în multe moduri și putem spune cu mândrie că în ciuda multelor provocări, am devenit și mai puternici. 

După toți acești ani, am realizat că experiența duce la cunoaștere și pasiunea la excelență. Cei 70 de ani ne-au învățat multe și ne-au ajutat să devenim foarte buni la un anumit lucru: sheltering hopes (să adăpostim speranțe). Ne dorim să oferim zile de azi mai sigure și speranță pentru mâinele tuturor clienților noștri, utilizatorilor finali, colegilor, comunităților pe care le deservim, mediului înconjurător, construind o lume mai sigură proiect după proiect. 

Vrem să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la scrierea poveștii noastre si sperăm ca acest an să aducă noi realizări și obiective curajoase în viața fiecăruia dintre noi!