LANCO Group a semnat un contract cadru cu MSB - Agenția pentru Protecție Civilă Suedia

LANCO Group a semnat un contract cadru cu MSB - Agenția pentru Protecție Civilă Suedia

Suntem bucuroși să anunțăm că Agenția pentru Protecție Civilă din Suedia, (MSB), a semnat un contract cadru pentru 2 ani cu LANCO Group. Contractul cadru se referă la livrarea de corturi cu structură din aluminiu și corturi cu structură pneumatică de înaltă presiune.

Corturile ROFI ALPHA au fost inițial proiectate pentru climate calde și, ulterior, adaptate utilizării în climate reci. Această gamă de corturi este prevăzută cu o structură solidă de rezistență și este confecționată din țesături de înaltă calitate putând fi montate cu puțin personal și fără să fie necesare scule speciale.

Mai multe informații la: https://www.rofi.com/product/alpha-tent/

Cortul RAPID 600 este un adăpost cu greutate medie, cu structură gonflabilă de înaltă presiune care nu are nevoie de sprijin logistic important pentru instalare. Designul simplu face aceste corturi foarte potrivite pentru unități de intervenție rapidă și grupuri cu înaltă mobilitate.

Mai multe informații la: https://www.rofi.com/product/rapid-tent-600-series-mkii/

MSB este agenția responsabilă pentru protecție civilă, siguranță publică, managementul situațiilor de urgență si apărare civilă din Suedia.