LANCO @ Fire & Safety Expo Korea 2024

LANCO @ Fire & Safety Expo Korea 2024

În luna mai a acestui an, am avut privilegiul de a participa la Fire & Safety Expo Korea (Expoziția Internațională de Siguranță și Prevenire a Incendiilor din Coreea de Sud), care a avut loc la Centrul de Convenții și Expoziții Daegu în perioada 22-24 mai 2024.  

Înființat în 2004 ca răspuns la incendiul din stația de metrou din Daegu, Fire & Safety Expo Korea a devenit cel mai mare eveniment din Asia, specializat în industria siguranței la incendiu. 

Organizat în fiecare an de către Departamentul de Pompieri și Orașul Daegu, anul acesta, evenimentul a găzduit aproximativ 400 de expozanți din 32 de țări. Această prezență impresionantă reflectă importanța expoziției, atrăgând departamente de pompieri și specialiști ai serviciilor de Salvare, oficiali guvernamentali, delegați internaționali, și reunind peste 65.000 de vizitatori dornici să afle despre cele mai recente inovații din domeniu. 

Participarea noastră la expoziție ne-a oferit prilejul de a ne conecta cu jucători cheie din industrie, discutând despre soluțiile profesionale pentru corturi pe care le oferim, potrivite în cazul operațiunilor de urgență. Participanții au arătat un interes special pentru produsele noastre, iar evenimentul s-a dovedit a fi o oportunitate excelentă pentru discuții ample și parteneriate promițătoare.  

Suntem recunoscători pentru experiența de a participa la cel mai mare eveniment de siguranță la incendiu din Coreea de Sud și așteptăm cu nerăbdare să fructificăm oportunitățile care au decurs în urma discuțiilor noastre.