INTERSCHUTZ 2022, Hanover, Germania

INTERSCHUTZ 2022, Hanover, Germania
Din 20 și până în 25 Iunie, am expus câteva dintre corturile noastre la INTERSCHUTZ, un eveniment important din zona serviciilor de salvare, de protecție civilă, siguranță și securitate, care este organizat în orașul natal al companiei LANCO, Hanover din Germania.
 
Expoziția are loc o dată la 5 ani, însă ediția de anul acesta a fost organizată după o pauză de 7 ani, cauzată de pandemia COVID. Am fost încântați să reluăm legătura cu mulți dintre clienții noștri din întreaga lume, purtând discuții despre produsele noastre și viitoarele lor proiecte, dar în special despre cum putem colabora pentru a le realiza.
 
Am avut multe produse expuse: corturi gonflabile de joasă și de înaltă presiune, corturi cu structură din aluminiu, un cort gonflabil cu exoschelet, dar și corturi de salvare pliabile. De asemenea am prezentat și un sistem de decontaminare și o barcă de salvare, produse menite pentru a asista echipajele de prim ajutor în cel mai scurt timp, menținând totodată în siguranță membrii acestora.