Cele mai importante momente de la primul nostru târg al anului: Secours Expo din Paris

Cele mai importante momente de la primul nostru târg al anului: Secours Expo din Paris

După cum am menționat în articolul nostru anterior, anul acesta vom participa la multe târguri comerciale din întreaga lume, lucru care ne bucură enorm. Tocmai am trecut de primul târg și putem declara sezonul oficial deschis!  

Colegii noștri din Franța au participat la Secours Expo din Paris săptămâna trecută, 31.02.-02.02. Cea de-a 8-a ediție și-a închis porțile vineri seara, culminând cu un entuziasm care a fost în mod clar împărtășit de toată lumea. Această ediție a fost vizitată de peste 5600 de persoane, ceea ce a oferit numeroase oportunități de networking și schimb de cunoștințe. Am avut șansa de a intra în contact cu liderii din industrie, de a face schimb de idei cu colegii și de a pregăti terenul pentru noi parteneriate care, fără îndoială, vor genera progrese în domeniul nostru.  

Atelierele, seminariile și discuțiile în grup au acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv pregătirea pentru dezastre, formarea medicală și integrarea tehnologiei în răspunsul la situații de urgență. Aceste sesiuni au încurajat un dialog semnificativ și au stârnit noi idei care vor modela viitorul asistenței medicale de urgență.   

Cunoștințele dobândite și conexiunile stabilite în timpul evenimentului vor continua să ne inspire în timp ce ne străduim să depășim limitele posiblului în ceea ce privește soluțiile de desfășurare rapidă pentru intervenții în situații de urgență. Ne exprimăm recunoștința față de organizatori, expozanți, prezentatori și participanți. Eforturile lor au făcut din Secours Expo 2024 o experiență cu adevărat memorabilă și de impact. Împreună, modelăm viitorul intervenției în situații de urgență și al asistenței medicale, iar posibilitățile sunt nelimitate.