FDIC 2024 – Jurnal de bord de la cea mai importantă conferință a pompierilor

FDIC 2024 – Jurnal de bord de la cea mai importantă conferință a pompierilor

În plină primăvară, în luna aprilie, peste 30.000 de pompieri de pe întreg continentul American, au venit în Indianapolis, Indiana, pentru o săptămână de training-uri, conferințe, evenimente și networking, la FDIC 2024.

Evenimentul a fost găzduit de Indiana Convention Center și de Lucas Oil Stadium din Indianapolis, Indiana. Au fost prezenți peste 36.500 de profesioniști din domeniul luptei împotriva incendiilor și a catastrofelor naturale, alături de peste 800 de expozanți care și-au prezentat produsele și serviciile. Conferințele au adus în fața celor prezenți peste 250 de speakeri care au abordat diverse subiecte relevante pentru industrie, iar participanții au fost invitați să se implice în peste 75 de sesiuni de instruire practică

FDIC International 2024 a fost o mare oportunitate pentru colegii noștri Nicolas, Ramona și Bryan de a face networking cu experți, parteneri și furnizori. Statele Unite ale Americii reprezintă o piață cheie pentru LANCO, iar evenimentul a fost un puternic motor de vizibilitate și de atragere de clienți potențiali pentru echipa noastră. Suntem nerăbdători să dezvoltăm parteneriatele de afaceri pe care le-am stabilit la FDIC și să livrăm corturi de calitate echipelor de pompieri care au nevoie de ele!