Echipa LANCO din Europa, reunită la team building

Echipa LANCO din Europa, reunită la team building

În premieră anul acesta, echipele noastre din toată Europa s-au reunit pentru un weekend plin de distracție, provocări și o pauză binemeritată de la rutina zilnică.

Scopul principal al acestui team building, organizat la Cheile Grădiștei Moieciu, a fost consolidarea echipei și cunoașterea reciprocă. Toate echipele au participat la o varietate de provocări care au pus la încercare abilitățile de comunicare, colaborare și rezolvare a problemelor participanților. Atmosfera s-a umplut de râsete în timp ce echipele erau ocupate cu provocările jocurilor, descoperindu-și pasiunile și talentele. Peisajul superb a oferit totodată un mediu potrivit pentru aventurile echipelor. 

Toți colegii și-au testat abilitățile și spiritul de echipă prin intermediul unor jocuri captivante de echipă. Am început cu Human Bingo, un joc care nu a fost doar distractiv, dar care ne-a ajutat să aflăm mai multe despre pasiunile colegilor noștri. Apoi, am format echipe și ne-am angajat într-un joc de Dominos, care s-a dovedit a fi mai mult decât un simplu joc de masă, fiindcă a reușit să dezvăluie contribuția valoroasă a fiecărui membru al companiei. În cele din urmă, am încheiat cu Speed Monopoly, un joc în aer liber, plin de provocări fizice, creative și de echipă, care a reușit să ne scoată din zona de confort.  

De la povești interminabile la talente nou descoperite, acest team building european a promovat munca în echipă și cooperarea, lucruri care cu siguranță ne vor aduce beneficii și la birou. Primul team building european a fost un succes răsunător, care a lăsat în urmă amintiri de neuitat și un spirit de echipă mai puternic.