Module de conectare

Modulele de conectare sunt realizate la comandă pentru a interconecta corturile cu alte corturi, containere sau vehicule.

Descarcă PDFDescarcă PDF
Cere ofertă
Mai multe informații
Domenii de aplicareTriaj, Spitale de campanie, Militar, Decontaminare și operațiuni cu mărfuri periculoase, Cazare și catering, Adăposturi rezistente la intemperii pentru echipamente sensibile și ateliere, Națiunile Unite, ONG-uri/Organizații umanitare

LANCO proiectează și produce adăposturi care oferă o mare flexibilitate pentru interconectarea cu alte adăposturi, containere și vehicule.

Am dezvoltat capabilități extinse în domeniul modulelor de conectare pentru a crea pasaje de trecere sigilate între corturile noastre sau cort-container, cort-vehicul. Containerele pot fi, de asemenea, conectate una la alta, într-un mod simplu, dar eficient, necesitând suprasolicitare minimă adăugată la suprafața exterioară a containerelor. De asemenea, este posibilă conectarea containerele între ele, într-un mod simplu, dar eficient, cu o prelucrare minimă necesară pentru suprafața exterioară a containerelor.

Astfel de produse sunt dezvoltate pe bază de proiect de către departamentul nostru intern de proiectare și inginerie, care poate crea orice nouă configurație solicitată. Toate modulele noastre de conectare sunt rezistente la intemperii.

LANCO furnizează sisteme de adăposturi mobile complet integrate destinate clienților militari, guvernamentali, industriali, umanitari și comerciali care au nevoie de soluții dovedite pentru orice climat. Aceste sisteme pot fi echipate cu dușuri / chiuvete, sisteme de apă potabilă / uzată, paturi de spital, sisteme de depozitare și stații de lucru. Accesoriile sunt configurate, organizate și ambalate optim în cutii de tranzit pentru a ușura utilizarea lor.